India, Nepal

India – En opplevelse uten like

Vi drar på oppdagelsesreise i det nordvestlige hjørnet av India, der byene Delhi, Jaipur og Agra danner en historisk og kulturell trekant – en eventyrlig verden av gamle fort, sydende basarer, flotte palasser og små, intime landsbyer. Ikke bare skal vi oppleve de store Mogul-skattene, men også få en smak av Indias eksotiske natur- og dyreliv på safari i Indias beste tiger-reservat. Storbyen Delhi, en av verdens eldste byer, venter oss med fargesprakende basarer, urgammel historie og et liv og en røre man ikke finner maken til. Og selvfølgelig skal vi også oppleve Taj Mahal i Agra – monumentet over udødelig kjærlighet – verdens mest romantiske bygning.

Kontraster og opplevelser

India er kontrastenes land – en salig blanding av åndelighet, ultramodernitet og et sted der tiden har stått stille: Ikke mindre enn tre av verdens hovedreligioner er skapt her – hinduismen, buddhismen og sikhismen, de to førstnevnte mens vi i Nord-Europa så vidt var på vei ut av bronsealderen.

India har utviklet seg i en rasende fart og er i dag verdens mest software-produserende land, mens kulturene og gatebildet er bevart like frodig og fargerikt i dag som for 200 år siden.

Del denne artikkelen

Våre destinasjoner

Våre kommende reiser