Irland

Irland – Et land fullt av spektakulære naturopplevelser og fascinerende kultur

Det er vanskelig ikke å falle for Irland. Grønne enger med hvite flekker av gressende sauer, små landsbyhus med fargestrålende dører og livlige pubber med musikk og svart, skummende Guinnessøl – alt dette finner vi i Irland sammen med spektakulære naturopplevelser og fascinerende kultur. Vidstrakte steinørkener og øde myrer kombineres med spennende historie, med storslåtte borger, kjempemessige steingravsteder og gamle kirker med keltiske høykors.

Vi begynner med å besøke den trivelige storbyen Dublin og fortsetter etterpå ut til småbyer i vest. På hele reisen møter vi et vennlig og imøtekommende folkeferd. Her får vi både store severdigheter og den dramatiske Atlanterhavskysten, der klippene går bratt ned i havet ved de 200 meter høye Cliffs of Moher.

Vi kjører gjennom lyngkledde heder som strekker seg gjennom landskapet og blir imponert over de irske sauegjeternes arbeid med de dyktige gjeterhundene sine. Og man kan ikke reise til Irland uten å dra innom et whiskeydestilleri, der vi får et innblikk i hvordan destilleringen foregår og ikke minst gleder smaksløkene med den grønne øyas gylne dråper.

Program er lagt ut på «Våre turer»

Del denne artikkelen

Våre destinasjoner

Våre kommende reiser